Diensten

Wat kan Streamliner voor u doen?


Bouw nieuwe websites

Voor het bouwen van websites bestaan veel technieken. Ik maak gebruik van html, css, javascript en PHP/SQL.  Ik beschik over professionele software (Adobe Dreamweaver CS6) waarmee heel efficiënt de bouw is te realiseren. Helemaal volgens de "regels" voor een goede vindbaarheid en doorzoekbaarheid voor zoekmachines zoals Google.
Webshop, bloggen, gastenboek, filmpjes, muziek, zoekfunctie, een forum, responsive website? Ook mogelijk natuurlijk.

Upgraden

Door voortschrijdende techniek is geregeld aanpassing van de code nodig. Denk aan nieuwe PHP-versies op de server van de hoster, of hackers die het op uw site hebben voorzien.

Zoekmachine-optimalisatie

U wilt uiteraard zichtbaar worden tussen de vele miljoenen websites. Zoekmachines als Google, Yahoo en Bing maken dit mogelijk. Google biedt veel tools voor optimalisatie van uw website. Zeker voor webwinkels is via Google Analytics veel informatie te vinden over het surfgedrag van de bezoekers en eventueel over de resultaten van Adwords. Een koppeling tussen uw website en Analytics is eenvoudig op te zetten. SEO-optimalisatie is een apart specialisme, hiervoor werk ik samen met Impromarketing. Adviezen over verbetering kan ik omzetten in techniek.

Aanpassen bestaande website

U hebt al een website maar u bent niet tevreden of uw webbouwer heeft er de brui aan gegeven? Graag neem ik het over.

Cms op basis van Modx of Wordpress

Voor degenen die zelf hun website willen onderhouden, is een zogeheten content management system beschikbaar. Online teksten wijzigen, extra pagina's invoegen, foto's toevoegen; voor iemand met tekstverwerkingervaring simpel te doen. Basis voor een cms is Modx of Wordpress.

Ontwerpen

Heel belangrijk natuurlijk. Niet alleen het uiterlijk maar ook de manier waarop de navigatie werkt (waar komen de knoppen). Dit aspect besteed ik altijd uit. Vaste partner hiervoor is One Two Design. U kunt natuurlijk ook een eigen ontwerper inschakelen.